Hemmamatch mot Björklöven ikväll kl. 19:00
Publicerad: 2023-12-27
Julen är över och vi önskar er alla en riktigt god fortsättning! Ikväll är det äntligen dags för hemmamatch igen och det är Björklöven som står för motståndet. Här följer lite information inför kvällens match.

» KÖP BILJETTER TILL MATCHEN HÄR

ENDAST ETT FÅTAL SITTPLATSER KVAR
Bara enstaka ströplatser finns nu kvar på sittplats. Vi uppmanar alla som inte kan gå på matchen att skicka vidare biljetterna/låna ut kortet till någon som vill gå så att så många som bara möjligt för ta del av hockeyfesten!

VÄLJ HEMMASTÅ IKVÄLL!
Supportrarna kraftsamlar för en riktigt bra klack denna onsdagskväll och vi hoppas att så många som bara möjligt hakar på. Klackbiljetterna kostar endast 100:- för vuxen och 25:- för barn/ungdomar.

VÄSKFÖRBUD I ARENAN!
Det gäller skärpta restriktioner kring våra matcharrangemang vilket innebär att det råder väskförbud i samband med match. Detta gäller alla typer av väskor (inkl. handväskor) samt plastpåsar. Undantaget är väskor av medicinska skäl samt skötväskor. Restriktionerna gäller i samtliga arenor i SHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan. Det är sedan tidigare också förbjudet att medtaga egen dryck in på arenan. Detta gäller både öppnade och oöppnad flaskor/burkar.

KOM I GOD TID INNAN MATCHSTART!
Vi visiterar samtliga besökare vilket gör att det tar längre tid än vanligt att komma ini arenan. Kommer man sent riskerar man att missa delar av den första perioden! Arenan öppnar kl. 17:30. Tänk på att utgång är lika med hemgång. Du kan enbart gå ut från arenan under matchen i rökrutan som ligger inhägnad vid huvudentrén.

PER & SABRI UNDERHÅLLER I STORA PUBEN
Per & Sabri kommer att underhålla i stora puben i den andra periodpausen samt efter matchens slut.

VARMT VÄLKOMNA TILL SMIDJEGRAV ARENA!

Kenny Åström