Toppmöte i Smidjegrav ikväll kl. 19:00
Publicerad: 2023-11-17
Ikväll är det äntligen dags för hemmamatch igen när Björklöven kommer på besök. Det betyder att vi återigen ställs mot ett topplag hemma i Smidjegrav och med Brynäsmatchen i färskt minne hoppas vi på ännu en match där publiken lyfter fram oss till en ny seger!

BILJETTER TILL MATCHEN KÖPER DU HÄR

Ja vilket grymt stöd vi haft från ståplats senaste hemmamatcherna! Både under fredag och lördag när vi mötte Karlskoga och Brynäs. Just den sistnämnda matchen har varit ett hett samtalsämne nere i omklädningsrummet efter matchen och alla spelare vittnar verkligen om att ljudkulissen i Smidjegrav Arena gjorde skillnad i en väldigt positiv bemärkelse! Nu hoppas att vi att så många som möjligt återigen att heja fram oss från ståplats. Även alla med sittplats är varmt välkomna att stå! En ståplatsbiljett kostar endast 100:- för vuxen och det är fri entré med ungdomskortet upp t.o.m. 19 år.  

LEIF "HONKEN" HOLMQVIST PÅ BESÖK!
Den gamla stormålvakten Leif "Honken" Holmqvist kommer under matchen att finnas på plats i stora entrén i Smidjegrav Arena där det finns möjlighet att köpa hans självbiografi "Stolparna var mina bästa vänner". Självklart kommer han också att signera böckerna för de som vill. Leif kommer att finnas på plats innan match, i periodpauserna samt en stund efter matchens slut.  

VIKTIG INFORMATION
Fortsatt gäller skärpta restriktioner kring våra matcharrangemang vilket innebär att det från och med nu råder väskförbud i samband med match. Detta gäller alla typer av väskor (inkl. handväskor) samt plastpåsar. Undantaget är väskor av medicinska skäl samt skötväskor. Dessa kommer dock att genomgås grundligt! Restriktionerna gäller i samtliga arenor i SHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan. Det är sedan tidigare också förbjudet att medtaga egen dryck in på arenan. Detta gäller både öppnade och oöppnad flaskor/burkar.  

KOM I GOD TID INNAN MATCHSTART!
Vi visiterar samtliga besökare vilket gör att det tar längre tid än vanligt att komma ini arenan. Kommer man sent riskerar man att missa delar av den första perioden! Arenan öppnar kl. 17:30 på fredag.Tänk på att utgång är lika med hemgång. Du kan enbart gå ut från arenan under matchen i rökrutan som ligger inhägnad vid huvudentrén.  

VARMT VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG HOCKEYKVÄLL I SMIDJEGRAV!

Kenny Åström